Twilight  News

Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Taylor Lautner

Av Sofie - 18 februari 2009 18:22

Här kommer frågor och svar som ställdes till Taylor angående hans Prom.


Du gjorde högskoleprovet tidigare än dom andra och har redan tagit college-klasser, men gick du på din skolbal?

Taylor- Ja för på vår skola hade "seniors" och "juniors" bal samtidigt och därför kunde jag gå på den.Jag kommer ihåg att vi hade den på nått museum i Los Angeles och vi hade så roligt.Vi gick nog inte hem förrens 12 eller 1 på natten.


Vem var din dejt?

Taylor-En kompis från skolan


Blev du psykad av balen,haha,du vet som många andra killar eller brydde du dig inte om du gick eller inte?

Taylor-Gud,jag var så spänd! Du vet man ser skolbalen i filmer när man växer upp och sen när man är där är det liksom "Gud jag är på min skolbal" så det var jätteskoj!


Tycker du om att dansa,kan du dansa?

Taylor-Haha,jag försöker iallafall och visst det kan vara roligt.


Finns det nån sång som du kommer ihåg att den spelade dom på balen?

Ja faktiskt, Stronger med Kanye West var en stor låt när jag var på min bal.


360638_SBTDKAMABXPLHPN.jpg image by FindStuff2  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se