Twilight  News

Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

RPattz artikel

Av Sofie - 24 maj 2009 20:40

Hej på er :D


Har nu suttit med mitt So arbete nästan hela dagen och jag är ganska stolt över mig själv som nu har klarat av 12 av 24 punkter.

Arbetet handlar om Islam, Hinduism och Buddhism, vilket kanske hade varit mer intressant om man hade haft mer tid att jobba med det, nu måste man stressa ''/

Vill tacka min underbara vänn som har hjälpt mig med råd och skratt! :D


Men nu ska jag pausa lite och tänkte att jag kune slänga in ett litet inlägg här, för det är roligt!

Jag hittade en liten artikel om med Robert, jag översätter den här :)


Robert gillar att vara skådespelare eftersom det ger honom möjlighet att vara lite knasig.

När han först började med skådespeleriet följde han med strömmen och tänkte inte så mycket på vads han gjorde.


Robert brättar för MovieOnline: "Jag vet inte vad det var i början. Mitt första jobb var att spela Reese Witherspoons son. Jag hade aldrig gått på någon drama skola eller något sånt".


"Jag dök bara upp på uppsättningen av filmen och vips så var jag med och gjorde en film med Reese Witherspoon. Det var helt knasigt! Och jag tänkte, jag borde bli en skådespelare för jag gör en film med Reese Witherspoon. Hur kan detta hända? Jag vet inte vad jag tänkte sen".


"Det är ett jobb där man nästan kan göra vad man vill och publiken måste acceptera det. Om du jobbar på ett kontor och säger att du måste krossa några fönsterrutor för att kunna göra denna databasen (skrattar) skulle du få sparken. Här kan du vara knasig hela tiden".


Ja vi är väll glada att Robert fortsatte som skådepelare eller vad säger ni?

Hade ni kunnat se honom jobba på ett kontor?


Just det, hoppas ni gillar den nya designen :)

Ändrade den lite snabbt innan, behövde förnyas lite tyckte jag för det var ju ett tag sedan ^^


Kramar på er <3


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se