Twilight  News

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2009

Tävla om New Moon armband + citat

Av Sofie - 22 augusti 2009 22:32

God night...


Ja klockan är inte mycket för att vara lördag kväll och jag ska nog inte lägga mig riktigt ännu.

Men jag ska nog kolla lite tv :)


Don’t worry. You’re human—your memory is no more than a sieve. Time heals all wounds for your kind. /Edward


Där var kvällens citat, usch va sorligt det är i boken :'(

Men nu kommer en påminnelse lista här:  • 51 dagar New Moon soundtracket 13e oktober
  • 90 dagar New Moon Bio premiär i Sverige
  • 311 dagar tills Eclipse premiären 2010

Sov gott allihopa, men jag skulle vilja ha lite hjälp.

Tycker ni att det finns saker som jag kan ändra på för att bloggen ska bli bättre för er som läser?

Kommentera eller skicka ett mail till mytwilight@live.se, uppskattar all kritik negativ och positiv, vill ju att bloggen ska bli bättre för er skull!

Många kramar till er fantastiska läsare <33


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se