Twilight  News

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Kristen Stewart Intervju!

Av Sofie - 14 november 2009 20:15

Tjosan :D


Ikväll blir det Die Hard 4.0 men det är ett tag tills den börjar så det får bli en översatt intervju med Kristen Stewart som hon gjorde med Fancast.

Hoppas ni gillar den, den är inte så lång :)

3


Jag hade en riktigt bra tid på inspelningen av den här filmen," säger Stewart. "Det var verkligen intensivt, mest på grund av historien, den går i en helt annan riktning. Vi går djupare än den första. Vi skapa en mycket ideologisk idé om kärleken och vi talar i princip om för vår huvudperson, att hon hade fel och det är, "Var är vår berättelse om inte Edward är där? Vad jag verkligen gillar med New Moon är att du ser den här tjejen bygga sig tillbaka upp och när hon gör denna typ av utslag och beslut att tillbringa evigheten med en vampyr, hon är i en position där du faktiskt tror henne. Du tänker, 'Okej, du är gammal nog, du är mogen nog att veta. Du har levt livet. "Hon växer upp."


Ja vad skulle Twilight Sagan vara utan Edward?

Det blir verkligen spännande att se hur Bellas utveckling speglar sig i filmen.

Som sagt 6 dagar kvar till premiären! :D

Kramar Bellz <33

Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se