Twilight  News

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

New Moon Stars Intervju!

Av Sofie - 14 november 2009 20:30

Hejsan hoppsan :D


Hittade en intervju med Kristen, Taylor och Robert som de gjorde med PopSugar Uk och översättningen kommer här:


Om hur Taylor har byggt upp muskler för New Moon:
Taylor:
Det är klart att det krävs en hel del timmar på gymmet, men jag hittade den viktigaste delen för mig och det var att äta och det var faktiskt det svåraste. Jag var tvungen att dubbla eller tredubbla mitt kaloriintag. Det var en fråga om att äta varannan timme. Och precis äckliga saker som kött biffar, råa mandlar, och sötpotatis. "
Kristen: "Sötpotatis var den äckligaste delen!" [Skratt]
Taylor: "Det var definitivt ett mycket hårt arbete, men det var värt det."


Hur Robert fick sin heta kropp för New Moon:
Robert:
"Det är bara naturligt. [skratt] Du får mycket scener utan tröja i den här filmen. Det var verkligen hemskt. Jag hade inte tränat alls förrän jag såg Taylor i början av året. Och det var ganska bra för filmen så bra, eftersom jag kände mig oerhört otillräcklig.


Hur känns det att kyssa Robert:
Kristen:
"It's pretty cool."
Robert: "It's a-mazing!" [Skratt]


Hehe det var lite rolig info, det roligaste var nog på slutet? ^^

Kramar Bellz <33


3

Källa

 
ANNONS
 
minna

minna

14 november 2009 20:44

sv: wow, redan? :o
det trodde jag inte :)

http://minnnaalindgren.blogg.se

 
Mikaela

Mikaela

14 november 2009 21:12

jag skulle inte tacka nej till en kyss med robert=P!

http://www.mikaelaelisacharlotte.blogg.se

 
Ingen bild

Frida

15 november 2009 12:54

Haha, han är rolig :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se