Twilight  News

Direktlänk till inlägg 16 december 2009

Top Ten Movie Entertainers of 2009!

Av Sofie - 16 december 2009 15:30

Hejsan Hoppsan :D


Vår kära trio Kristen, Robert och Taylor har blivit utsedda till  #3 in Moviefone’s Top Ten Movie Entertainers of 2009! Så nu spelar det ingen roll om du är Team Edward/Jacob eller något liknande för de har fått en gemensam placering :D


Såhär står det på Newmoonmovie:


gallery_enlarged-new-moon-after-party-photos-11172009-043. Kristen Stewart, Rob Pattinson, and Taylor Lautner
Whether we were on Team Edward or Team Jacob, a lot of us couldn’t stop talking all year about ‘Twilight,’ and how last year’s initial installment had whetted our appetite for the vampire/werewolf/teen-girl triangle to come. The stakes were high, but the anticipation paid off in ‘New Moon.’ In a year where pop culture everywhere seemed to be crawling with vampires, these neckbiters were the ones we couldn’t stop obsessing over.


Detta är verkligen ingen dålig placering om man kollar på de som kom på 1 & 2a plats för det var nämligen Meryl Streep 2a platsen och George Clooney på 1a :D

Ett stort Grattis till vårt älskade Twilight Gäng!

Kram på er <33

Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se