Twilight  News

Direktlänk till inlägg 16 december 2009

Svar på Kommentarer 16/12-2009!

Av Sofie - 16 december 2009 21:45

Hejsan :D


Tänkte att jag skulle svara på lite kommentarer innan jag lägger mig.


Fråga1: Vet du vilket datum den tredje filmen kommer ut?

Svar: Dern tredje filmen Eclipse har premiär den 30 juni 2010 och förhoppningsvis kommer detta också bli premiär datumet för oss i Sverige :D

 

Fråga2: vad du fått all info från?

Svar: All info hittar jag på en massa olika sidor, som Mtv.com är en jätet bra sida när det gäller olika intervjuer och liknande. Men om du kollar i varje inlägg finns det en text underst som jag har döpt till källa, bildkälla, videokälla och om du klickar på den kommer du till sidan som jag har hittat infon på ;)

 

Fråga3: Vet du vart jag kan lyssna på The Meadow nu?

Svar: Ja The Meadow kan du lyssna på, på youtube.com ;)

Underst i inlägget kommer jag lägga upp den och här är länken: http://www.youtube.com/watch?v=nO7ZaraO1Iw

 

Sen har vi ett tips från en läsare om att det har kommit ut en film som heter Robsessed.

Den kan nu bokas på cdon.com och beräknas att släppas den 18 december.

Boxen Robsessed innehåller två skivor och hans film The Haunted Airman en av hans första filmer.

Vill ni kika in detta klicka här: http://cdon.se/film/robsessed_(2_disc)-7656843

 

Kram på er, jag joppas ni sover jätte gott :D<33

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se