Twilight  News

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Varulvar hetare än Vampyrer?

Av Sofie - 14 februari 2010 16:00

Den senaste tiden har vampyrer varit ett mycket hett ämne och de har blivit mycket populära. Det är inte bara Twilight, det finns ju också The Vampire Diaries och True Blood.


CNN.com har en artikel om den nya filmen Wolfman kan putta ner vampyr trenden, ja vad tror ni kan varulvar bli den nya inne trenden?

Här kommer artikeln-

Until Taylor Lautner beefed up and began walking around shirtless in “New Moon,” there wasn’t a chance in the underworld that werewolves could steal pop culture’s rabid affection for vampires.But now that moviegoers’ appetites have been whetted for this particularly hairy breed of supernatural beast, perhaps the new horror movie “The Wolfman,” starring Benicio Del Toro and Anthony Hopkins, can help the myth finally step out from the, er, non-shadow of vampires after all.


n the past 30 years, there have been a number of films dedicated to the frightening — and sometimes hilarious — things that can happen when under the werewolf curse, yet the genre has never soared into popularity.We’re officially past “New Moon” frenzy, and werewolves haven’t exactly shown up in TV series, novels and other movies the same way vampirism has since “Twilight” and its cohorts left their mark.


“Vampires have always been more popular because there’s a romantic element,” Slantmagazine.com film critic Nick Schager said. “They’re striking, dashing, and there are sexual components to the legend.”

The werewolf, on the other hand, is not only plagued by a “cheesiness” factor that happens when the special effects are poor, Schager said, the myth itself is also decidedly less romantic.


Even Lautner’s character, whose houndish transformation does retain some elements of the werewolf myth, turns into a wolf only when the undead come around, making him a somewhat safer choice for his love interest.


On top of that, the “New Moon” wolf men seem to become more attractive once their supernatural gene kicks in, and in typical werewolf genre films, “you don’t get to be the good-looking, debonair hunk from ‘True Blood,’ ” Schager said. “It’s all about losing control and turning into a beast.”


Kram på er <3


Källa

 
ANNONS
 
Ingen bild

milla

14 februari 2010 16:44

inget kan slå vampys ;))) sorry wolfies!

 
Emma

Emma

14 februari 2010 17:01

Sv: Nej, fast i ärlighetens namn så kan det inte vara lätt att göra något så snyggt av en plastbit :P

Glas alla hjärtans dag förresten. Och jag håller med, inget slår vampys ;) Hoppas din dag bli underbar!
Kram

http://www.pombi.blogg.se

 
Ingen bild

varulvar är bättre än vampyrer

24 mars 2010 11:16

Varulvar är mycket snyggare än vad vampyrer är för att dem är mer vältränade och har magrutor och det har inte vampyrer. Varulvar är också mycket snabbare än vad vampyrer är.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se