Twilight  News

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Eclipse trailer 20mars?

Av Sofie - 14 februari 2010 18:45

Vi alla är mycket nyfikna på en Eclipse trailer och det har inte kommit så många rykten om  när den ska komma ut.

Men nu finns det ett litet rykte om att Eclipse trailern skulle komma ut den 20 mars samtidigt som New Moon Dvdn kommer ut. Om dett aryktet stämmer kan trailern komma att bli 7 min lång!

  

Denna faktan kommer från Källa.


The Twilight Movie- Eclipse is set to be released on June 30, 2010. Normally there would be numerous trailers- official and unofficial all over the internet. However, Summit Pictures who produces the Twilight Saga movies has different plans for this movies trailers. The first trailers are to be released on ONLY the Wal Mart The Twilight Saga: New Moon Ultimate Fan Edition to be sold on Saturday, March 20th.


The trailer will be 7 minutes comprised of interviews with creator Stephenie Meyer as well as the movies three main stars- Taylor Lautner, Robert Pattinson, and Kristen Stewart. There are rumored to be other clips but that there will be a substantial and important scene included in the trailer.

As most Twilight fans know Eclipse is the third installment of the Twilight Series.  This is where Bella must choose between her love for Edward and her friendship with Jacob. She is also threatened by a vampire from her past and the ever famous vote is in this story. What do you readers think will be the "scene" that will be part of the trailer?


Om detta stämmer tycker ni det är bra att den är 7min lång?

Klarar ni att vänta till den 2 mars?

Kramar <3


Källa & Bildkälla

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jackie

14 februari 2010 14:16

Den son väntar på något gott..............

 
Hannah

Hannah

14 februari 2010 19:24

Glad Alla Hjärtans Dag!

Det är ju snart mars.. bara att vänta lite ;)
Ska bli nice att se trailern även om den blir lång. =)

Jag har förresten fått en twilight-tårta av min flickvän idag! Jag blev väldigt överraskad och glad! =D
Tårt-bilderna finns på min blogg. ^^

Kram!
//Hannah

http://hardcorebabydyke.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se