Twilight  News

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Top 10 Romantic Movie Gestures

Av Sofie - 14 februari 2010 18:15

I Twilight kommer vi alla ihåg när Edward kastade sig ut för en bild för att rädda Bella, detta var mycket romantiskt gjort av honom. Han räddade livet på den han älskar. Detta har uppmärksammats och just den scenen har hamnat på en top 10 Romantic Movie Gestures.


It was pivotal to the forward motion of the characters’ relationship, and it was also an exhibition of Edward Cullen’s strength and capability as (then unknown to Bella) a vampire.

Already, that particular scene was chosenas number four on AOL Moviefone’s “Top 25 Movie Moments of the Decade,” and, now, Fandango has selected it as fifth on their “Top 10 Romantic Movie Gestures” list.

Says Fandango, “Ask any girl under the age of 20 (and many older) to name their most romantic movie gesture, and it could very likely be Edward (Robert Pattinson) throwing himself in front of a speeding van to save his one and only Bella (Kristen Stewart). Vampire lore — and box office receipts — would never be the same.”


Ja den scenen är verkligen inte dålig!

Den minns man länge och det är ju alla <3 dag så det passade ju bra ^^

Kramar <3


Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se